Skab større livsglæde for dig selv i 2022

Skab større livsglæde for dig selv i 2022

Vi er gået ind i et nyt år, og mange ser med nervøsitet på, hvad det nye år måtte bringe. Men som daværende statsminister Poul Schlüter engang sagde ved et af de konservative landsmøder: Det går op, det går ned, men det skal nok gå. Sådan vil det også være for dig og din familie i 2022: Noget vil give glæde og fornøjelse, andet vil være knapt så morsomt, men inden vi ser os om, så står vi endnu engang med champagneglassene i hånden og ønsker hinanden et godt nytår. Og så ser vi tilbage på et år, som vi selv har kunnet fylde gode oplevelser ind i, og på et år, som også har budt på ting, vi ikke selv har kunnet styre. Sådan er vilkårene nu engang for os mennesker.

Vi kan selv gøre en hel del for at skabe større livsglæde, og hvorfor ikke gå i gang nu? En af måderne, som kan give dig større livsglæde, er at få tilrettet de småting ved din krop, som du gerne vil have gjort flottere. Det kan for eksempel være ved at få korrigeret dine bryster, så du føler dig mere attraktiv og får en bedre udstråling. Hos den kosmetiske specialklinik motiva danmark kan du få lavet en brystkorrigerende operation, som kan være med til at øge din selvtillid og din livsglæde.

Styrk musikoplevelserne

Et andet område, som du kan dyrke mere i 2022, og som næsten vil være en sikker vinder, når det gælder om at øge din livsglæde, er musik. Op mod en million deltager i musikfestivaler under normale forhold i Danmark. Her i coronatiden har det tal været noget svingende, men når muligheden igen kommer for at vi kan gå til alt det, vi vil – så er det bare om at komme afsted til musikfestivaler. Hvad enten du er til klassisk musik, rock, jazz eller folkemusik, er der mulighed for at komme til en koncert i Danmark, og det vil med sikkerhed give dig et boost. Der er ikke noget som at nyde god musik sammen med andre.

Måske vil du ikke nøjes med at lytte til musik, men få ægte glæde ind i livet ved selv at lære at spille? Der er mange muligheder for at lære at spille, og de fleste kan lære at spille et instrument, også selv om vi ikke alle kan ende som Elton John i populærmusikken eller Sonya Yonscheva, en fantastisk sangerinde med et klassisk repertoire. Mindre kan gøre det, og hovedsagen er, at man har fornøjelsen at spille – så giver det ægte livsglæde og gode følelser, som man kan leve på længe. Hvad med at sætte dig det mål at komme i gang med at lære at spille her i 2022? Du kan enten finde en, der kan lære dig at spille privat, eller du kan gå på en af landets musikskoler. Uanset hvilken vej du vælger, leder den direkte til større livsglæde.

dante