Kom sikkert omkring med jeres band

Kom sikkert omkring med jeres band

Masser af mennesker spiller glad popmusik – og nogle få kommer dertil, at de får skabt et band, som bliver så populært, at de kan leve af at optræde rundt omkring på markeder, til festivals og private events. Hvis du hører til dem, så er du blandt de heldige, der formår at kombinere en stor musikinteresse med et levebrød – for de fleste bliver musikken blot en hobby. Der er faktisk omkring 15.000 bands i Danmark, og måske er dit så godt, at I kan leve af det?

Få skabt den ideelle band-bil

Når du og dine bandvenner skal ud at optræde, har I imidlertid brug for en bil til at transportere jer selv og jeres udstyr. Hos worksystem kan I få skabt netop den band-bil, der passer til jeres behov. Hos bilspecialisten worksystem er der mange muligheder for at tilpasse varebiler, busser og andre professionelle køretøjer, så de opfylder netop det formål, som de enkelte kunder har. En lækker band-bil vil blandt andet kunne indeholde plads til at lave det administrative arbejde, der nu engang er, og til at tage en lille lur. Eller hvad med et køkkenhjørne, så I kan sørge for jer selv, mens I er afsted? Dertil kommer selvfølgelig det helt banale, at der skal være plads til jeres instrumenter og udstyr og komfort til jer selv.

Sikkerheden på en turné er også af afgørende betydning. Det er derfor vigtigt, at en band-bil tager højde for, at instrumenter og udstyr skal være ordentligt spændt fast og sikkert forankret, når I kører fra sted til sted.

dante