Bliv klar til koncert

Bliv klar til koncert

Det er koldt udenfor, men snart begynder vi at planlægge, hvad vi vil i den kommende sæson – hvilken koncerter vi vil gå til, og hvordan vi vil nå det hele, for der er meget at vælge imellem. Den danske koncert- og popscene er stor og varieret, og måske hører du til dem, der også gerne tager et smut til udlandet for at gå til en koncert med dit foretrukne band?

Her er et par ting, som du kan overveje, når du skal til koncert.

Smart tøj og lækkert outfit

Ud over at være mentalt klar til koncerten, er det vigtigt at tage sig godt ud. Så tænk din påklædning igennem og sørg for at have lidt smart tøj i klædeskabet, som du kan finde frem til eventen. Du kan for eksempel vælge smarte veste til kvinder fra NA-KD blandt de mange muligheder, der er at vælge imellem. En vest er et superflot stykke tøj, som desuden ofte er rigtig praktisk, når du skal til en koncert.

Du skal også forberede dig lidt på anden vis. Du kan for eksempel finde ud af, hvem der er de største navne lige nu og vælge dem, du helst vil høre. Du kan også følge nogle af tidens influencere og finde ud af, hvad de anbefaler, så du kan være sikker på, at du ikke kun går efter det du kender, men måske også kan finde nye og spændende navne, du ikke lige havde tænkt på selv.

Pop musik

dante